Aanbevolen: Lichte vracht verkopen -

Stellingbouw Gent

Published Feb 07, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Huren Van Trappentorens Regio Antwerpen

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

© 2022 . Alle rechten voorbehouden.

Een stelling kopen: veilig de hoogte in, Voor echte doe-het-zelvers is het handig een stelling in huis te hebben. Je houdt je handen vrij terwijl je het dak onderhoudt, de gevel herschildert of die hoge kamer stuct. Een stelling kopen komt goedkoper uit dan een stelling huren als je regelmatig of voor lange tijd de hoogte in moet.

De platformhoogte is de hoogte van het laatste platform, terwijl de werkhoogte twee meter hoger ligt. Kijk ook naar de breedte, want hoe breder de stelling is, hoe stabieler. Meet dit op voorhand goed op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Stelling te koop: welke soorten? Er bestaan verschillende soorten steigers, afhankelijk van het werk dat je uitvoert.

Als je vaak de stelling op en af moet, is een trapsteiger zeker geen overbodige luxe. Voor de meeste buitenklussen zoek je best naar een rolstelling te koop. Die kan je dankzij de handige wielen gemakkelijk verplaatsen. En omdat je de wielen ook in de hoogte kunt verstellen, staan de platformen altijd waterpas.

Zo ga jij in alle veiligheid de hoogte in..

Steigerverhuur in Nederland, vind de verhuurders makkelijk en snel Ben je op zoek naar een steiger om te huren? Dan bent je hier aan het goede adres! Bij ons kan je makkelijk en snel het steiger verhuurbedrijf vinden dat het beste bij je past. Het maakt niet uit wat voor soort project het is, hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goede keuze.

Plaatsen Of Verhuren Van Een Steiger?

Steigers huren die aan elkaar gemonteerd worden Steigers zijn er in verschillende soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld lichte onderhouds- en renovatiewerkzaamheden? Dan kan je het beste een rolsteiger huren. Deze is verrijdbaar en makkelijk te monteren. Mocht je werkzaamheden hebben op bijvoorbeeld een dak , dan kan je de dakkapelsteiger huren en eenvoudig monteren aan de gehuurde rolsteiger, zodat je makkelijk en veilig kunt werken.

De gevelsteiger is een ander soort steiger. Deze steiger is snel op te zetten en je kan een gedeelte of de complete gevel in de steigers zetten. Ben je meer op zoek naar een steiger die u kunt huren voor binnenshuis? Dan is de kamersteiger een goede optie. Als je met een groter project aan de slag moet, is een allround steiger geschikter.

Als je op grote hoogte moet werken, kan je wellicht gaan voor een trappentoren. Dankzij de tussenladders kan je met deze steiger veilig naar verschillende werkniveaus lopen. Tips en tricks bij steigerverhuur Bij het huren van een steiger bij een verhuurbedrijf is het slim om met een aantal dingen rekening te houden.

Als je een steiger huurt wordt er in de meeste gevallen een materialenlijst meegeleverd door de verhuurder. Lees deze heel goed door en controleer of alle materialen aanwezig zijn. Deze heb je nodig voor het goed opzetten van de steiger. Bij sommige steiger verhuurbedrijven kan je er ook voor kiezen om je steiger door het verhuurbedrijf zelf op de laten bouwen.

Als je eenmaal op de steiger staat is het uiteraard zeer belangrijk om de veiligheidsregels in acht te nemen. Je mag niet vergeten dat er mensen kunnen lopen in de buurt van je steiger. Zorg er dus voor dat je alle gereedschap veilig opbergt en dat het gereedschap en de materialen niet naar beneden kunnen vallen.

Bij de aanbieder kan je informeren naar de veiligheidsmaatregelen die specifiek bij de steiger van je keuze horen. Geld besparen met het huren van een steiger Een steiger huren is om verschillende redenen een goede optie. Als je de steiger niet regelmatig nodig hebt kun je op deze manier veel geld besparen.

Steigerbouw Vacatures

In de meestal gevallen maken aanbieders een goede prijs als de steiger voor meerdere dagen gehuurd wordt - Huur stelling.

Jobel Steigers in Lokeren is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt op gebied van stellingbouw. Steigers plaatsen en verplaatsen is een kunst die wij honderd procent onder de knie hebben. Met meer dan 30 jaar ervaring waakt Werfleider Johnny Moonen (0478 21 53 04) over zowel de praktische als theoretische achtergrond en wetgevingen.

Wij plaatsen steigers en gevelsteigers in Oost-Vlaanderen. Hebt u een stelling of steiger nodig? U wenst een persoonlijke en gedetailleerde offerte? Neem snel contact met ons op via ons contactformulier. Ontdek snel onze diensten, onze troeven en onze referenties.

is het grootste risico van mensen die op of met stellingen werken. Werkt u op een stelling, dan wordt er op hoogte gewerkt. Er zijn grote risico’s verbonden met het werken op hoogte, daarom is het van belang om met een goede stelling te werken. Naast valgevaar is een tweede risico het .

Het levert niet alleen persoonlijke letsels op, maar ook materiële schade kan het gevolg zijn van onvakkundig geplaatste stellingen. Een is daarom van toepassing bij werken met een stelling en dus werken op hoogte. De opbouw van de stelling Niet alleen werken op een stelling moet veilig zijn, maar ook het opbouwen, verbouwen en afbreken van een stelling moet veilig gebeuren.

Om veilig werken te kunnen waarmaken moet er een keuring van de stelling gebeuren. Magazijnstellingen Heel wat magazijnen zijn uitgerust met magazijnstellingen voor het stockeren van producten. Er zijn wel wat risico's verbonden aan het stapelen van producten op stellingen. Wordt er iets verkeerd gestapeld, dan bestaat er een risico dat de producten beschadigd worden of dat de werknemers in gevaar gebracht worden.

Het Monteren En Demonteren Van Dakrandbeveiliging

Het keuren van magazijnstellingen kan gebeuren door een keuringsorganisme of door een bevoegd persoon (stellingbouw antwerpen). - Stellingbouw Brugge.

De prijs voor gebruik van onze steigers is afhankelijk van verschillende factoren:- type steiger- bereikbaarheid tot de plaats van montage- de omvang- duurtijd gebruik- eventuele extra voorzieningen, In de prijs zit steeds 4 weken huurtijd inbegrepen - steigerbouw. Indien u langer gebruik wenst te maken van de opgebouwde steigers, dan geldt er vanaf week 5 een toeslag, die berekend wordt per week.

We plaatsen onze stellingen in opdracht van of , maar ook kunnen bij ons terecht (Stellingbouw Brugge). Vanuit onze thuisbasis in zijn we vooral actief in . Een via ons? Wij kiezen resoluut voor de stellingen van het Duitse .

Onze steigers zijn In zes vloermaten en van vier tot vierentwintig meter hoog beschikbaar, ons materiaal wordt regelmatig gekeurd en het is de meest veilige oplossing voor het werken op hoogte. Onze rolsteigers worden veel gebruikt voor het schilderen van ramen, en uiteenlopende werkzaamheden aan dakgoten en boeidelen, Het is eenvoudig mogelijk om 2 of meer rolsteigers te combineren voor lang werk.

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Verkopen Waar Moet Je Opletten

Published Nov 12, 23
4 min read

Auto Verkopen Waar Moet Ik Op Letten

Published Nov 04, 23
7 min read

Auto Export Cijfers

Published Oct 03, 23
7 min read